COSMEDICAL - Momentz

Ga naar de inhoud

COSMEDICALMicroneedling, Diamond Touch en peelings zijn behandelingen waarbij een uitgebreid intake gesprek en een gedegen productadvies voor thuis bij hoort.
Lees hier voor meer infowat je kunt verwachten van deze specialistische behandelingen.

Deze behandelingen kunnen voor een optimaal resultaat gecombineerd worden.  In kuurverband kuurverband wordt 1-2 wekelijks behandelt, echter bij  microneedling en de peelings wordt er 3-4 wekelijks behandeld.
Kuurbehandelingen worden op maat gemaakt. De prijs is afhankelijk van indicatie en de benodigde behandelingen. Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Uiteraard wordt er alleen behandelt als men de geadviseerde thuisverzorging gebruikt, om risico's te vermijden en om zo het beste resultaat uit de behandelingen te halen.* Diamond Touch de Luxe

De Diamond Touch is uniek in zijn soort van microdermabrassie. Door het diamanten kopje wordt de bovenste dode huidcellenlaag gecontroleerd afgeschuurd. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, en door het vaccuumsysteem worden huideigen processen gestimuleerd. Tevens wordt er direct een serum ingesluisd die je huid voorziet van vitamines, peptides en hyaluronzuur.
Deze behandeling geeft op korte termijn maar zeker op lange termijn een prachtig resultaat. Hydratatie, doorbloeding, stimulatie zijn hierbij de kernwoorden voor deze top behandeling.

De behandeling bestaat uit:
Reinigen, dieptereiniging, bindweefselmassage, Diamond Touch, AHA fruitzuren, speciaal masker en 24h verzorging/bescherming.

Duur van de behandeling +/- 60 min  | € 99,-
* Intensive Peel Treatment

Peelings zijn zeer populair op het gebied van huidverbetering. Deze cosmedische behandelingen worden ingezet om het uiterlijk van de huid te verjongen en te verbeteren. Naar een uitgebreid intake gesprek wordt gekeken of deze behandeling geschikt is voor jouw huid. Deze peelings zijn intensief. Dat wil zeggen dat je enige hinder van de behandeling, maar ook een aantal dagen na die tijd kunt ervaren. Denk aan roodheid, schilfering maar soms ook korstjes. Echter na een week is je huid weer hersteld en voelt hij weer comfortabel aan.

De behandeling bestaat uit:
Reinigen, voorbereiding op peeling, chemische peeling, vliesmasker icm met een schouder/nek massage, en 24h verzorging.

Duur van de behandeling +/- 45 min | €  89,-

* Microneedling

Bij deze behandeling gaat eerst een gedegen intake gesprek vooraf. Microneedling met de Dermapen 4 is een systeem die gecontroleerd kleine gaatjes maakt in de huid. Hierdoor wordt je huid aangezet om in actie te komen. Alle huideigen processen worden gestimuleerd en geactiveerd. Met name je collageen wordt geactiveerd, deze stof geeft stevigheid aan je huid. Dit proces vertraagd na mate we ouder worden.
Deze behandelingen zijn intensief. Dat wil zeggen dat je enige hinder van de behandeling, maar ook een aantal dagen na die tijd kunt ervaren. Denk aan roodheid, schilfering maar soms ook korstjes. Echter na een week is je huid weer hersteld en voelt hij weer comfortabel aan.

De behandeling bestaat uit:
Reinigen, voorbehandeling, microneedling icm serum afgestemd op indicatie, vliesmasker en 24h verzorging.


Gezicht en hals  | € 125,-
CONTACT
Richtersakker 20
6983 HC Doesburg
0628304176
info@momentz-by-jacq.nl

CONTACT
 
Richtersakker 20
6983 HC Doesburg
0628304176
info@momentz-by-jacq.nl
Terug naar de inhoud