THERAPEUTIC - Momentz

Ga naar de inhoud

THERAPEUTIC

* Acne Treatment

Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals o.a. acne, puistjes en littekens! Deze Treatment is een samenwerking tussen jou en mij.  Na een uitgebreid intake gesprek zal ik mijn behandelplan, thuisverzorging en voedingstips aan jou voorleggen en bespreken. Samen gaan wij voor een stralende gezonde huid! In deze behandelingen werk ik met zuren. Deze werken gericht op de bacterie die acne veroorzaakt, en pakt tevens de talgproductie aan.
Ook kunnen we een pakket samenstellen om zo snel en gericht jouw probleem onder controle te krijgen. Vraag naar de mogelijkheden.
Doordat ik een AGB zorgcode heb is het mogelijk om de behandeling vergoed te krijgen van je zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw zorgpolis.


De behandeling bestaat uit:
Reinigen, dieptereiniging, voorbereiding peeling, uitreinigen van de huid, peeling, serum en 24h verzorging.


Duur van de behandeling +/- 30 min  |  € 46,50
* Acne de luxe Treatment

De behandeling bestaat uit:
Reinigen, dieptereiniging, uitreinigen van de huid, voorbereiding peeling, peeling, masker, serum, 24h verzorging

Duur van de behandeling +/- 45 min  |  € 69,-
* Rosacea  Treatment

Heb jij last van een rode huid die kleine pukkeltjes heeft? Dan is het goed mogelijk dat het om roseacea gaat. Middels een intake en een huidanalyse beoordelen we je huid. Vanuit daar kijken we wat nodig is aan behandelingen en welke producten het beste bij je huid passen. Dit vergt soms meer geduld, omdat rosacea erg grillig kan zijn. Wel speelt voeding, verkeerde cosmetica/skincare en stress een grote rol.

De behandeling bestaat uit:
Reinigen, uitreinigen van de huid, AHA zuren, hyaluron, lymfedrainage, masker en 24h verzorging.

Duur van de behandeling +/- 60 min  |  € 89,-* Gevoelige/droge/eczeem Treatment

Vaak zijn deze huiden totaal uit balans, doordat de huidbarriere (bovenste cellenlaag) niet in tact is. Dit kan komen door verkeerde producten, te lang en teveel hormoonzalf gebruikt te hebben. Door de huidbarriere te hestellen kunnen veel van de voorkomende klachten verholpen worden. Hydratatie is hierbij de basis.

De behandeling bestaat uit:
Reinigen, barriere hestellen dmv serums/hyaluron, lymfedraignage, speciaal masker, schouder/nekmassage, 24h verzorging.Duur van de behandeling +/- 60 min | € 89,-


* Cenzaa AHA Peel Treatment

AHA peelings ofwel fruitzuurpeelings zorgen voor een versnelde afschilfering van de dode huidcellenlaag.  Door deze afschilfering komt de gezonde huid sneller boven, waardoor er zichtbaar een huidverbetering optreed. Het vochtgehalte zal verhogen, de huidbarriere zal herstellen. Ook zullen ontstekingen, onzuiverheden, vale en verdikte huid herstellen. Ik werk met het mandelico zuur en glycol zuur,
Deze behandelingen zijn doorgaans mild van karakter, dwz dat men weinig of geen ongemakken van deze peelings ervaart.

De behandeling bestaat uit:
Reinigen, voorbereiding peeling, peeling afgestemd op huidindicatie, masker incl nek/schouders/decollete massage, en 24h verzorging.

Duur van de behandeling +/- 45 min  |  € 69,-


* Bindweefsel Treatment

Deze huidverbeteringsmassage is een pittige massage die in de verschillende lagen je huid aan het werk zet. Je spieren en je bindweefsel worden geactiveerd. Daardoor worden huideigen processen sneller in gang gezet. Resultaat: op korte maar zeker op langer termijn voelt je huid voller en steviger aan., doorbloeding is gestimuleerd, vermindering van fijne lijntjes en een betere huidconditie. Voor het beste resultaat is deze behandeling aan te bevelen in kuurverband van 6-8 keer wekelijks. Om je resultaat te behouden is het beste om deze behandeling om de 4-6 weken te ondergaan. Wil je meer info over een kuur? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De behandeling bestaat uit:
Reinigen, dieptereiniging, huidverbeterende massage van decollete-hals-gelaat,  masker incl nek/schouders/decollete massage, en 24h verzorging.

Duur van de behandeling +/- 45 min  |  € 69,-


* Combi AHA Peel & Bindweefsel Treatment

Het beste van 2 behandelingen met elkaar gecombineerd. Je huid krijgt een enorme boost door de bindweefselmassage, maar zeker ook door de fruitzuren die hierbij gebruikt worden. Het is een doeltreffende behandeling op het gebied van huidverjonging.

De behandeling bestaat uit:
Reinigen,  voorbereiding peeling, huidverbeterende massage, AHA fruitzuupeeling afgestemd op huidindicatie,  masker incl nek/schouders/decollete massage, en 24h verzorging.

Duur van de behandeling +/- 60 min  |  € 82,50Al deze behandelingen zijn in kuurverband op te boeken. Veel behandelingen kunnen met elkaar gecombineerd worden en kunnen zo samengesteld worden voor het beste resultaat.
Vraag gerust naar de mogelijkheden!


CONTACT
Richtersakker 20
6983 HC Doesburg
0628304176
info@momentz-by-jacq.nl

CONTACT
 
Richtersakker 20
6983 HC Doesburg
0628304176
info@momentz-by-jacq.nl
Terug naar de inhoud